tiistai 7. helmikuuta 2012

Vaatteita

Vielä on paljon opittavaa. Mutta sainpahan jotain jo aikaiseksi. Ja taitaa nuo ihan käyttöönkin päästä vaikka laadussa onkin vielä parannettavaa. Sallittakoon se aloittelijalle.

Kuinka kankaat voikin olla niin ihania. Tuo apina trikoo on myllymuksuilta ja ihastuin siihen vallan. Se on jotenkin niin veikeän näköistä.


Pöllökangas on collagea kangaskaupasta vammalasta. Se on pyörinyt jo jonkin aikaa kaapissa, vihdoin sain tehtyä siitä paidan. Sitä on vielä vähän jäljellä, mutta taidan jättää loppupalan muhimaan vielä hetkeksi kunnes keksin sille hyvän käyttötarkoituksen.


Housut on anopilta saadusta collagesta, pitkillä resoreilla. Väri on hieman tummempi luonnossa. Enemmän petroolin sininen. Nämä on ollu jo pidempään valmiina. Sain vasta nyt kuvattua.

Ja vielä toinen yöpuku pojalle. Onnistui mielestäni paljon paremmin kuin edellinen. Sillä paita istuu paremmin reglahihoilla. Ja edellisestä yöpaidasta tuli liian lyhyt. onneksi kangas on käännetty pari kertaa alhaalta niin voin vielä pidentää sitä kunhan kerkeän. Se vähän harmittaa etten huomannut leikatessa, että värit ovat suttuset tuossa safari kankaassa etukappaleessa ja siinä on joku sininen tahra. Mutta en viitsinyt leikata uutta palaa, kun se on kuitenkin yöpaita.

Kaikki vaatteet on tehty 90cm mitoilla kirjasta Ompele lapselle - Pehmeitä vaatteita neuloksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti