maanantai 9. tammikuuta 2012

Safari unia


Kangas on eurokankaan palalaarista. Siitä valmistui 90cm yöpuku. Housujen kaavaa on hieman muokattu. Sillä tein sen tavallisten housujen ja pitkisten välimuodoksi. Taitaapa nuo mennä isompien housujen allekkin tarvittaessa. Vielä setti on hieman iso mutta käytettävissä. Kaavat on kirjasta: Ompele lapselle - Pehmeitä vaatteita neuloksista. Ihana perukaava kirja. Osat leikkasin jo ennen joulua, mutta ensin ei ollut aikaa ja välipäivinä ei ollut sähköä. Kävin lainaamassa anopin saumuria jolla osat sai näppärästi ommeltua ja paidan viimeistelin kotona. Toiset yöhousut on jo valmiina pitäisi vaan keretä paitaosa vielä kasata.

Sain viimein ompelupöydän yläkertaan! Ihanan näppärää kun voi jättää työt leväälleen ja jatkaa samasta kohtaa taas kun on aikaa. Ennen muuttoa ainoa ompelupaikka oli keittiön pöytä. Mikä ei ole kätevää kun kotona asustelee 1v 6kk taapero. Jospa ompelu innostus saisi nyt lisäpotkua. Ideoita kyllä piisaa. Se aika vaan on välillä kortilla.


Muistin viime postauken jälkeen että jotain jouluista vielä on julkaisematta. Nimittäin lumiukkosopat. Näitä valmistui 11 kappaletta. Pieniä muistamisia sukulaiille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti