keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Neulottuja joululahjoja

Nyt on jäänyt niin paljon kaikkea bloggaamatta, että taidanpa laittaa pari isompaa postausta. Nämä siis valmistuivat pukinkonttiin...


Kaikissa lankana Novitan 7 veljestä ja 3,5mm puikot.
Novitan sivuilta löysin ohjeen tennarisukkiin. Tosin tein mutaman kohdan hieman erilailla. Lahjan saaja ainakin tykkäsi, vaikka en itse niin mallista innostunut.


  Seuraavana on ihanat kerttu sukat. Näitä valmistui myös tilauksesta yhdet turkoosit, mutta niistä unohdin ottaa kuvaa. Seuraavana parit miesten sukat.




Tämän aloitin jo kesällä ja kuvio tuotti ensin aikalailla päänvaivaa, kunnes älysin noudattaa ohjeita kirjaimellisesti. Taisi siinä kuitenkin joku silmukka eksyä väärään paikkaan, mutta eipähän tuo lopputulosta haittaa. Ohje löytyy täältä.



 Ja sitten vielä nallesta sormikkaan appiukolle. Saattaa kyllä mennä hetki ennenkuin teen uudelleen sormikkaita. Sen verran ärsyttävää puuhaa noiden sormien väkertäminen.

Palaute lahjoista oli kyllä niin mieltä lämmittävää, että taitaa sukkia valmistua jatkossakin lahjoiksi. Minä kun taidan toistaiseksi olla ainoa lähipiirissä joka niitä neuloo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti